Ako žiadať o príspevok - záloha

Vážení žiadatelia,

dňa 1.2.2018 spúšťame príjem nových žiadostí pre fyzické osoby vo všetkých oblastiach podpory. Dovoľujeme si Vás ale upozorniť na skutočnosť, že v oblasti pomoci ľuďom chorým a s handicapom budeme prispievať výlučne na vybrané základné kompenzačné pomôcky, ktorých presný zoznam máme na webovej stránke zverejnený a podpora bude smerovaná na rodiny s maloletými deťmi, v ktorých je aspoň jeden člen rodiny s handicapom. Došlé žiadosti v oblastiach náhradná rodinná starostlivosť, pomoc ľuďom v núdzi a Sedmokráska vybavujeme v pôvodnom režime.

Zároveň Vám oznamujeme, že aj zaregistrované žiadosti v rámci projektu Family - rodina na prvom mieste, ktorá je pilotne spustená v Žilinskom kraji, vybavujeme naďalej priebežne, viac informácií nájdete na webovej stránke projektu

Pre vyplnenie žiadosti kliknite na odkaz nižšie:

On- line žiadosť pre fyzické osoby (ku každej žiadosti fyzických osôb o poskytnutie príspevku je potrebné poslať poštou vyplnený Súhlas so spracovaním osobných údajov, ktorý nájdete nižšie)

On- line žiadosť pre právnické osoby (u právnických osôb nie je potrebné Súhlas so spracovaním osobných údajov zasielať)

Súhlas so spracovaním osobných údajov(47,5 kB)stáhnout
Zaradenie do projektu Sedmokráska(79,5 kB)stáhnout